Harke slaat handen ineen met Veltkamp & Pol

Harke slaat handen ineen met Veltkamp & Pol

Het is ondertussen ruim twee jaar geleden dat we verhuisden naar het pand aan de Bergerslag 1 in Staphorst. We waren uit ons jasje gegroeid en het was tijd voor de volgende stap. Inmiddels zijn we alweer aan het eind van 2023 beland en is het opnieuw tijd voor een volgende stap. We hebben namelijk de handen ineengeslagen met ‘Veltkamp & Pol accountants en belastingadviseurs’ uit Hattemerbroek.

Meer kennis, meer ervaring
Voor hen vormt dit partnerschap dé manier om hun klantenkring een stuk continuïteit te bieden, voor ons is het de manier om onze dienstverlening en expertise nog verder uit te breiden. Vanaf nu kunt u namelijk niet alleen bij ons terecht voor salarisadministratie, HR-specialisten en fiscaal advies voor mkb, agri en gezondheidszorg – óók hebben we vanaf nu een fiscaal jurist in huis. Bovendien beschikt Veltkamp en Pol over kennis en ervaring op andere terreinen, waar ook wij weer uit kunnen putten.

En de praktische kant?
In praktische zin verandert er voor u als klant helemaal niets. Veltkamp en Pol blijft gewoon in Hattemerbroek gevestigd en wij blijven gewoon in Staphorst. Het enige wat er verandert is dat u vanaf 1 januari 2024 profiteert van nóg meer kennis en ervaring. En als u met een fiscaal juridisch vraagstuk zit kunnen wij het voortaan inhouse voor u oplossen. Dat is niet alleen praktisch, maar ook wel zo fijn en vertrouwd.

Wij kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking met Veltkamp en Pol en hopen dat u in 2024 ook het voordeel van deze samenwerking mag ervaren!


Copyright 2024 Harke Administratie Staphorst | Privacy- en Cookie Verklaring